Over mij

 

Voorstellen – Annemarie Delnoij

Ik ben Annemarie Delnoij, geboren in 1975 en ik ben diëtist. Ik vind dit een prachtig beroep waarin ik veel mensen kan helpen. Je gaat natuurlijk niet zomaar naar de diëtist. Misschien heb je overgewicht en wil je afvallen of je hebt maag- en darmklachten (zoals PDS) die je leven beheersen. Vaak heb je zelf al van alles geprobeerd maar het heeft je niet de oplossing gebracht die je wilde. Dat herken ik als geen ander!

Ervaringsdeskundige

Mijn interesse voor voeding werd groter toen ik last had van darmklachten. Ik heb namelijk prikkelbaredarmsyndroom (PDS). Ik heb ontzettend gezocht naar een oplossing en dat is ook de reden dat ik zelf diëtist ben geworden. De persoonlijke interesse sloeg dusdanig om dat ik er mijn werk heb gemaakt!  Omdat ik weet wat het is om PDS te hebben herken ik veel van wat mijn cliënten zeggen. Dat gecombineerd met het feit dat ik als diëtist een specialist ben op het gebied van voeding – bij ziekte èn gezondheid – kan ik zeer effectieve behandelingen inzetten. Ik weet uit eigen ervaring wat voeding kan doen.

Traject

Dat doe ik door het geven van adviezen  over de juiste voeding en door persoonlijke coaching . Daarbij hanteer ik een professionele maar ook persoonlijke en praktische benadering. Iedereen is uniek dus dat verdiend ook een gelijke aanpak! Samen kijken we naar jouw mogelijkheden en jij geeft daarbij je eigen tempo aan. Een tijdelijk dieet heeft niet mijn voorkeur, een leefstijl aanpassing wel!

Specialisaties

Als diëtist ben ik breed opgeleid. Je kunt voor alle dieet- en voedingsadviezen bij mij terecht. Mijn specialisaties liggen op het gebied van PDS, het FODMAP dieet, overgewicht, bariatrie en ik behandel veel vrouwen in mijn praktijk die in de overgang zijn. Dat kan zijn vanwege toenemend gewicht, o.a. door medicatie gebruik of voor specifieke klachten. Met voeding is veel te bereiken!

Diëtist

De titel diëtist is beschermd en alleen professionals met een diploma Voeding en Diëtetiek mogen de titel gebruiken. Kijk voor meer informatie op de website van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten of Diëtisten Coöperatie Nederland. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en de Diëtistencoorperatie Nederland (DCN) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Logo formaat        KP logo

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren