Over mij

Voorstellen – Annemarie Delnoij

Ik ben Annemarie Delnoij, ik ben geboren in 1975. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Ik vind diëtist zijn een prachtig beroep omdat ik mensen kan helpen.

Je gaat natuurlijk niet zomaar naar de diëtist. Misschien heb je overgewicht en wil je afvallen of je hebt maag- en darmklachten (zoals PDS) die je leven beheersen. Vaak heb je zelf al van alles geprobeerd maar het heeft je niet de oplossing gebracht die je wilde. Dat herken ik als geen ander!

Ervaringsdeskundige

Mijn interesse voor voeding werd groter toen ik zelf last kreeg van ernstige darmklachten. Klachten die lange tijd aanhielden en die ook sociaal zeer beperkend waren. Lange tijd was ik wanhopig en dacht dat ik hier maar mee moest leren leven. Moedeloos werd ik er van.

Ik kreeg uiteindelijk de diagnose prikkelbare darm  (PDS). Ik heb destijds, door mij intensief te verdiepen in PDS,  gezocht naar een voor mij passende behandeling. Uiteindelijk vond ik het vakgebied dusdanig interessant dat ik voor het beroep diëtist heb gekozen.

Omdat ik als geen ander weet wat het is om PDS te hebben herken ik dan ook veel van wat mijn cliënten zeggen. Dat gecombineerd met het feit dat ik als diëtist een specialist ben op het gebied van voeding – bij ziekte èn gezondheid – kan ik zeer effectieve behandelingen inzetten. Ik weet uit eigen ervaring wat voeding kan doen. Ook heb ik endometriose en ben om diezelfde reden mij meer gaan verdiepen in hormonale klachten bij vrouwen. Het is fijn om door mijn eigen zoektocht en expertise nu andere te kunnen helpen.

Traject

Ik geef adviezen  over de juiste voeding en leefstijl. Daarnaast veel persoonlijke coaching. Ik hanteer daarbij een professionele maar ook zeker ook persoonlijke en praktische benadering. Iedereen is uniek dus dat verdient dan ook een overeenkomstige aanpak! Samen kijken we naar jouw mogelijkheden en jij geeft daarbij je eigen tempo aan. Een tijdelijk dieet heeft niet mijn voorkeur, een leefstijl aanpassing wel!

Specialisaties

Als diëtist ben ik breed opgeleid. Je kunt daarom voor alle dieet- en voedingsadviezen bij mij terecht.

Ik heb mij verder gespecialiseerd in: Vrouw & hormonen, diabetes, COPD, hart- en vaatziekten,  PDS voedselallergieën en intoleranties,  het FODMAP dieet, overgewicht en bariatrie.

Diëtist

De titel diëtist is beschermd en alleen professionals met een diploma Voeding en Diëtetiek mogen de titel gebruiken. Kijk voor meer informatie op de website van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten of Diëtisten Coöperatie Nederland. Ik ben lid van de Diëtistencoorperatie Nederland (DCN) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

    

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren