Iris

“Ik gun iedereen een gezond en energiek leven.”

Hoewel dat soms moeilijk lijkt om te bereiken, kunnen kleine aanpassingen in de voeding en leefstijl al bijdragen aan een gezonder en fitter gevoel. Over voeding is veel te horen en te lezen, en iedereen lijkt er een mening over te hebben. Ik help graag om daarin helderheid te scheppen met concrete adviezen, afgestemd op uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

In een ongedwongen sfeer zoek ik samen met u naar haalbare aanpassingen aan uw voedingspatroon met blijvende resultaten als doel. Naast voeding en leefstijl heb ik ook veel interesse in gedragsverandering en coaching. Het veranderen van gedrag is uitdagend, daarom heb ik mijn afstudeeropdracht voor de HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek hieraan gewijd.

Diëtisten zijn allround opgeleid en u kunt  voor voedingsgerelateerde hulpvragen nu al bij mij terecht zoals over- en ondergewicht, diabetes, COPD, hoog cholesterol, hypertensie en hart- en vaatziekten. 

Iris Knol

 
 

Voor mijn beslissing om diëtist te worden heb ik ruim 16 jaar met veel plezier gewerkt in de communicatiebranche. In 2019 was het echter voor mij tijd om het roer om te gooien. Ik besloot mijn passie voor gezonde voeding te volgen en weer full-time de schoolbanken in te gaan. Bij De Dieetpraktijk probeer ik mijn kennis van voeding en mijn vaardigheden om snel tot de kern van een probleem te komen, te combineren. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport zoals Pilates en HIIT-training. Daarnaast houd ik enorm van lekker eten en koken, en ben ik een liefhebber van reizen. Ik houd spreekuur op locatie Linnaeuskade.”

Iris Knol, diëtist i.o.

Wil je begeleid worden door Iris? Meld je dan nu aan!