over-dietist-helena

Even voorstellen

Mijn naam is Helena Posthumus en ik ben werkzaam als diëtist bij De Dieetpraktijk.                   

Voeding kan een mens ziek maken, maar ook helend werken en dat vind ik fascinerend. Bij gezondheidsproblemen kan er door leefstijlveranderingen veel verbeteren. Dat is niet makkelijk, maar ik wil je graag helpen met het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon. Het gaat hierbij om het hele plaatje, dus ook over je slaappatroon, stressniveau en regelmaat. En is er tijd voor beweging en ontspanning? Kortom een holistische benadering waarin voeding centraal staat.

Regelmatig en gezond leven is in onze huidige maatschappij voor veel mensen heel lastig. Als je daarbij ook veel onregelmatige werktijden hebt door je baan, is een gezond voedingspatroon handhaven nog moeilijker. Door mijn jarenlange werkzaamheden als stewardess in mijn vorige baan weet ik goed hoe dat voelt. Ik moest ook altijd goed op mijn gewicht letten.

Je fit en energiek voelen is zo belangrijk en onderzoek laat steeds vaker zien dat je leefstijl en een verbetering daarin grote effecten heeft; zelfs als je al een ziekte hebt. In dit traject wil ik je graag begeleiden.  

Ik ben woonachtig in Amsterdam. Ik houd van wereldmuziek, dansen en jazeker lekker en gezond eten!

Diëtist

De titel diëtist is beschermd en alleen professionals met een diploma Voeding en Diëtetiek mogen de titel gebruiken. Kijk voor meer informatie op de website van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten waar ik lid van ben. Als diëtist ben ik ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.