over-dietist-wendy

Voorstellen – Wendy van Doorn

Mijn naam is Wendy van Doorn en ik begeleid mensen met uiteenlopende gezondheidsproblematiek of gewichtsproblemen. Naast mijn werk ga ik graag naar de sportschool en houd ik van hardlopen. Een hobby die als diëtist natuurlijk niet mag ontbreken is kokkerellen en dan vooral ook lekker eten. Boodschappen doen en naar de markt gaan is voor mij echt een feestje. Eten zou voor iedereen iets fijns moeten zijn, maar ik weet vanuit de praktijk dat dat voor veel mensen helaas niet zo is.

Vanuit mijn eigen ervaring heb ik gemerkt dat je door de juiste voeding, beweging en slaap je een stuk beter in je vel kan zitten. Of het nu gaat om hormonale aandoeningen, darmklachten of een verstoorde relatie met eten, vaak zijn het patronen die goed te doorbreken zijn. Maar dan heb je wel het juiste inzicht en de tools nodig! Die kan ik je bieden. Ik ben van mening dat iedereen zijn of haar eigen lichaam het beste kent. Daarom schrijf ik je niet graag iets voor maar denk ik echt met je mee.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

In de praktijk help ik mensen onder andere bij het omkeren van diabetes, het herstellen van de darmflora en het reduceren van laaggradige ontstekingen bij ontstekingsziekten (reuma/fibromyalgie). Aanvullende labgegevens kunnen een mooie leidraad vormen voor ons traject. Ook adviseer ik bij hart- en vaatziekten, voedselovergevoeligheden, intoleranties, COPD, ondergewicht en PCOS. Twijfel je of ik jou kan helpen? Neem dan gerust contact op om dit samen te bespreken!

Diëtist

De titel diëtist is beschermd en alleen professionals met een diploma Voeding en Diëtetiek mogen de titel gebruiken. Kijk voor meer informatie op de website van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten waar ik lid van ben. Als diëtist ben ik ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.