Tarieven

Iedereen kan aanspraak maken op 3 uur per kalenderjaar uit de basisverzekering. 

Er geldt wel altijd eerst een eigen risico als je boven de 18 jaar bent. Oók als je met een verwijsbrief komt. Ben je door je eigen risico heen? Dan kost de 3 uur uit de basisverzekering je niets extra’s.

Heb je een aanvullende verzekering? Eerst maak je de 3 uur uit de basisverzekering op. Daarna kan je pas aanspraak maken op een aanvullende verzekering als je die hebt.

Ben je verwezen door een praktijkondersteuner van de huisarts binnen de ketenzorg (diabetes, COPD of CVRM), dan geldt er geen eigen risico.

De tarieven zijn niet voor alle verzekeraars gelijk en kunnen wij niet beïnvloeden. De tarieven variëren tussen de 69€ en 75€ per uur.   Voor alle consulten die buiten de verzekering vallen worden extra kosten berekend voor de administratieve lasten. Deze bedragen 5 euro per 30 minuten.

Zeg je je afspraak niet 24 uur van te voren af? Dan brengen wij de verloren tijd in rekening. Dat heet een NO SHOW tarief. Dat is 50% van het tarief én afhankelijk van de duur van het ingeplande consult.

Waarom? Verloren tijd kost geld. Wij maken namelijk kosten om jou te kunnen ontvangen, zoals huur van de locatie. Als iemand zijn/haar afspraak niet nakomt dan kunnen wij niets meer met deze tijd. Wij zullen ook geen vergoeding ontvangen van jouw verzekering. Daardoor hebben wij geen inkomen maar wel kosten.  Om jou tegemoet te komen delen wij voor 50% in deze kosten.

Meer weten? Lees per onderwerp alles nog eens rustig door onder het kopje FAQ