Tarieven

Iedereen kan aanspraak maken op 3 uur per kalenderjaar uit de basisverzekering.

Eigen risico: dit geldt altijd als je boven de 18 jaar bent. Oók als je met een verwijsbrief komt.  Is je eigen risico al verbruikt? Dan maak je geen extra kosten.

Ben je een aanvullende verzekerd? Super! Maar eerst maak je de 3 uur uit de basisverzekering op. Daarna kan je pas aanspraak maken op een aanvullende verzekering.

Ben je verwezen door jouw praktijkondersteuner somatiek binnen de ketenzorg (diabetes, COPD of CVRM), dan geldt er geen eigen risico.

Contracten: Wij hebben met alle verzekeraars in Nederland een contract afgesloten.

Wij besteden alle financiële zaken uit aan Infomedics. Voor de consulten die buiten de verzekering vallen geldt ons tarief van 42 euro per 30 minuten. Je ontvangt van Infomedics een factuur. 

NO SHOW tarief Zeg je je afspraak niet op tijd af? Dan brengen wij de verloren tijd in rekening. Dat heet een NO SHOW tarief. Dat is 50% van wat het normaal zou kosten. Je ontvangt van Infomedics een factuur.

Waarom? Verloren tijd kost ons geld en de wachtlijsten lopen hierdoor verder op. Wij maken kosten om jou te kunnen ontvangen maar ontvangen geen inkomsten van je verzekeraar. Ook kunnen wij geen andere cliënten meer inplannen. Om jou tegemoet te komen delen wij voor 50% in deze kosten. 

Meer weten? Lees per onderwerp alles nog eens rustig door onder het kopje FAQ