Teresi

Geen mens is hetzelfde.  Iemand helpen bij het veranderen van zijn of haar eetpatroon vraagt om individuele aandacht en geduld.

Na jaren met veel plezier in het voortgezet onderwijs te hebben gewerkt als docent biologie en levensmiddelentechnologie, heb ik de opleiding Voeding & Dietetiek aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd. Vanaf 2023 werk ik bij De Dieetpraktijk.

Jaarlijks school ik mij bij. Zo heb ik mij in de laatste jaren bijgeschoold in de voeding bij Diabetes Mellitus type II, Hartfalen en COPD.
Daarnaast heb ik congressen rondom (onder-)voeding bij ouderen en voeding bij darmproblemen bijgewoond.
In 2013 heb ik mij opnieuw verdiept in ondervoeding en ben ik inmiddels officieel gecertificeerd dietist op dit gebied (http://www.stuurgroepondervoeding.nl/dietisten).

Sinds 2014 verdiep ik mij in voeding bij functionele darmklachten en probeer meer kennis te vergaren omtrent het laag FODMaP-dieet. Inmiddels mag ik mij een gespecialiseerd FODMaP-diëtist noemen. De laatste jaren doe ik steeds meer ervaring op in het begeleiden van mensen met darmklachten en probeer ik actuele scholingen daaromtrent te volgen.

Als diëtist bij De Dieetpraktijk probeer ik mijn kennis van voeding, dieetleer en biologie te combineren met mijn didactische en coachende kwaliteiten.

Geen mens is hetzelfde.  Iemand helpen bij het veranderen van zijn of haar eetpatroon vraagt om individuele aandacht en geduld.  Samen op zoek gaan naar haalbare aanpassingen in de voeding die passen bij een gezonde leefstijl, is mijn streven.

Ik houd spreekuur op de locaties: Vrolikstraat, Linnaeuskade en de Kuiperstraat. 

Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici, nr. 29912455489. Ik ben lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN)

 
Teresi Hofstede
Teresi Hofstede
 

Wil je begeleid worden door Teresi? Meld je dan nu aan!