Voeding bij PCOS

Grip krijgen op jouw PCOS? Met ons voedingsplan lukt dat!

 

Waarom begeleiding bij PCOS?

  • Bij PCOS is het risico op insuline resistentie hoger. Dat betekent dat je gevoeliger bent voor het ontwikkelen van diabetes, en dat je mogelijk sneller vet opslaat en/of het lastiger is om af te vallen. Een goed plan helpt je hiermee!
  • Om de kans op een zwangerschap te vergroten is het belangrijk om op een gezond gewicht te komen en te blijven. Dit kan ook zeker spelen bij ondergewicht!
  • Bij PCOS is de cyclus vaak ontregelt. Menstruatie blijft uit of is zeer onregelmatig. Ook kunnen de klachten gedurende de menstruatie heftig zijn. Aanpassingen in voeding en leefstijl bewijzen keer op keer dat hier verbetering mogelijk is.
  • De hormoonschommelingen zorgen bovendien voor allerlei klachten die een impact hebben op hoe jij je voelt waar je niet mee hoeft te leren leven, want:

Met de juiste voeding kan je veel bereiken. Je kunt je gewicht verbeteren, je kunt het risico op diabetes verlagen en je kunt je klachten verminderen. Ook kan je cyclus verbeteren/regelmatiger worden. Of je nou een zwangerschapswens hebt, of je minder klachten wilt of wilt afvallen, iedereen is welkom voor een persoonlijk advies.

Goed om te weten:

  • Dieetadvies bij PCOS wordt vergoed vanuit je basisverzekering!
  • Verwijsbrief is niet verplicht.
  • Je kunt op ál onze locaties terecht: In Badhoevedorp en in Amsterdam de Pijp of Oost.
  • Digitale consulten zijn ook mogelijk.
  • Vele dames gingen je voor mét prachtige resultaten!
  • Geen dure programma’s zoals hormoon analyses of glucose monitoring nodig.

Wie zijn wij:

Annemarie & Iris begeleiden bij PCOS.

Al jaren begeleiden we succesvol vrouwen met PCOS. Maatwerk staat bij ons voorop. Met veel passie zetten wij ons keer op keer in om het juiste advies te maken dat past bij jouw en jouw leefstijl.

Wat zeggen onze cliënten over ons?

“Ik heb PCOS en jarenlang worstel ik al met mijn gewicht. Afvallen lukte me nooit zelfstandig. Na alles al geprobeerd te hebben werd het tijd om hulp in te schakelen.  Annemarie heeft zeer veel kennis van PCOS en heeft een passend advies voor mij kunnen maken dat ik goed kon volhouden. Wat het extra lastig maakte waren mijn onregelmatige diensten maar ook daar had ze veel praktische tips voor. Geen moment heb ik het idee gehad dat ik aan het lijnen was. Ik heb heerlijk kunnen eten en voelde me heel energiek. Ik ben uiteindelijk 8 kilo afgevallen en op dit moment zelfs zwanger! Ik ben heel blij met haar en kan iedereen haar aanbevelen!”

“Fijn en vakkundig geholpen door Annemarie. Met aandacht en zorg.”

“Goede begeleiding, geeft een goed gevoel en blijdschap.”

Wat is PCOS precies? Hier lees je er meer over: https://www.thuisarts.nl/polycysteus-ovariumsyndroom-pcos/ik-heb-polycysteus-ovariumsyndroom