Webagenda

Ben je al een cliënt bij ons? Kies dan voor de inlog optie. Inschrijven is alleen voor als je nog geen cliënt bij ons bent. Let op: ben je een cliënt van Teresi Hofstede (voorheen de Zoete Appel) en heb je nog geen mail ontvangen met een login? Mail ons dan op afspraken@dedieetpraktijk.nl

 
LET OP: vanwege grote drukte is deze optie alleen beschikbaar voor cliënten die naar ons zijn verwezen door de huisarts. Heb je geen verwijsbrief mail ons dan op afspraken@dedieetpraktijk.nl of vul het contact formulier in en we zoeken een geschikte optie voor je.
 
Ben jij verwezen door je huisarts en Wil je een eerste afspraak maken bij onze praktijk? Schrijf  je dan nu in en plan jouw intake. Let op: dit betreft een reservering die we altijd nog zullen bevestigen.
 

 Zit er geen geschikte tijd tussen? Er komen geregeld plekjes vrij! Mail ons, na je aanmelding, op afspraken@dedieetpraktijk.nl en we nemen contact op voor de mogelijkheden.

 
Heb je nog geen login? Vraag deze dan aan via afspraken@dedieetpraktijk.nl

Let op: Afzeggen/verzetten via de webagenda is tot 24 uur van te voren mogelijk, in alle andere gevallen verzoeken we je te bellen

Wil je liever gebeld worden? Vul dan het contact formulier in of bel met 06-13379381.