Webagenda

Afspraken inplannen of verzetten via de webagenda

Scroll helemaal naar beneden als je al een cliënt van de praktijk bent en een afspraak wilt maken of wijzigen.

Huisbezoeken worden altijd ingepland buiten spreekuurtijden om. Hiervoor kan je de webagenda niet gebruiken. Bel hiervoor met 06-13379381.

De agenda wordt zeer regelmatig bijgewerkt. Het kan echter zo zijn dat een tijdstip als beschikbaar staat maar deze dat niet meer vrij is. We zullen daarom altijd de afspraak nog aan je bevestigen.

Nieuwe cliënten

Ben je nog geen cliënt bij de praktijk? Meld je dan nu aan en kies meteen een dag en tijd die jouw past, op een locatie naar keuze. Let op: een intake gesprek duurt altijd 60 minuten. Jouw inschrijving betreft een reservering die wel altijd nog zullen bevestigen.
 

 Zit er geen geschikte tijd tussen? Laat het ons weten, er komen geregeld plekjes vrij! Vul in dat geval het afspraken formulier in of mail ons op afspraken@dedieetpraktijk.nl en we nemen contact met je op voor de mogelijkheden.

Bestaande cliënten

Ben je al cliënt bij de praktijk en heb je een afspraak gepland staan? Dan kan je via de webagenda je afspraken inzien en/of verzetten.
Heb je nog geen login? Vraag deze dan aan via afspraken@dedieetpraktijk.nl

 

Let op: Afzeggen is tot 24 uur van te voren mogelijk, in alle andere gevallen verzoeken we je te bellen. Een vervolgafspraak is of een kort consult van 15 min. (alleen wegen) of een normaal vervolg van 30 min.

Wil je liever gebeld worden? Vul dan het contact formulier in of bel met 06-13379381.